Loppekur til hund eller kat

3dman_eu / Pixabay

Alle hundeejere kender til at deres kæledyr får lopper. Det sker unægteligt på et tidspunkt for ens hund. Det er ikke til at komme udenom – andet end at begynde at forebygge. Men hvilke muligheder har man?

Der er mange muligheder for at behandle sin hund eller sin kat for lopper. Der er generelt set to måder at gøre det på, enten kan man forebygge eller så kan man behandle efter at dyret har fået lopper.

Uanset hvilken tilgang man bruger så handler det om at købe en loppekur på nettet. De fleste loppekure kan også bruges proaktivt til at forebygge, men ellers er der mange forskellige typer.

De fleste loppekure fungerer ved at man, med en pipette, drypper væske ned mellem pelsen på hunden eller katten. Herefter vil det fordele sig gennem dyrets fedtlag. I løbet af 24 timer er de fleste lopper på hunden døde. Det man skal være opmærksom på er at der faktisk er flere lopper eller lignende i hundens kurv eller rundt i dens miljø. Det er derfor vigtigt at man bruger et produkt som holder i flere måneder, således lopperne ikke får mulighed for at yngle.

Når man skal vælge en loppekur er det vigtigt at man kender vægten på sin hund eller sin kat. Det er gennem vægten at man kan finde ud af hvor stærk det loppemiddel man giver skal være. Her er det vigtigt at man vælger den rette vægt og køber den rigtige loppekur, ellers risikerer man at det ikke fungerer så godt og hunden bliver ved med at have lopper, alternativt risikerer man at hunden bliver syg og dårlig af at have fået et for stærkt loppemiddel.

Be the first to comment

Kommenter indlægget

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*