Køb dit fiskegrej online og spar mange penge

langll / Pixabay

Vi kender det alle. Det her med at man skal have noget nyt. Det er lige meget om det drejer sig om elektronik eller om det er til lejrturen ud i det grønne. Det første vi alle sammen gør er at gå online for at finde den bedste pris.

Der er også mange penge at spare ved at gå online og handle tingene. Det er næsten sikkert at der er en service på nettet, hvor du kan se hvor meget du kan spare på at handle forskellige steder. Det vil sige en sammenligningsservice.

Det, der mange gange er med disse sammenligningsservices er at de ikke er helt objektive. Det vi skal huske på er at det ofte er de store butikker som kan få noget ud af at tilmelde sig disse services. Det skyldes blandt andet at de skal betale hver eneste gang der sker et salg igennem dem. Det kan man godt tillade sig at betale for, hvis man har mulighed for at købe et stort lager ind hver gang og således kunne spare noget på indkøb. Det kan de små webshops ikke.

Når det så er sagt, så kan det mange gange bedre betale sig at holde lidt øje med de små webshops, også dem man normalt ikke lige handler i. Der er mange gange at disse webshops har tilbud fordi ejeren har fødselsdag, eller fordi de skal af med deres restlager. Det er mange gange en lokal butik som har tilknyttet en webshop – det gør at de måske ikke får solgt så meget af en bestemt vare, men det passer måske med at det netop er den vare du leder efter.

Holder du øje med din lokale jagt og fiskeributik online, så har de ofte nogle rigtig gode tilbud, så her kan det godt betale sig at gå efter de små webshops og den vej rundt finde de gode tilbud. Her vil det mange gange være en fordel at man tilmelder sig deres nyhedsbreve. Selvom webshoppen ikke vil vælte dig med nyhedsbreve, så kommer er altid nyhedsbreve når der er gode tilbud – og hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg godt tage en lille dagdrømmer, når der kommer nyhedsbreve med gode tilbud med lækkert grej – så kan jeg godt tænke på shelter, fiskeri, bål gode historier og godt selskab.

1 Kommentar

  1. Jeg elsker når der kommer nyhedsbreve, jeg er tilmeldt mindst 10 af dem, så jeg følger rimeligt godt med. Jeg sender de gode tilbud videre til alle i familien. Det kan varmt anbefales. Og ja – jeg kender godt det der med at man nemt kan komme til at sidde og dagdrømme når man ser de gode historier og de dejlige billeder. For mig er det mest når jeg får nyhedsbreve fra de forskellige campingbutikker.

Kommenter indlægget

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*