Barnedåb lykkelige festdag

amyelizabethquinn / Pixabay

En barnedåb er den lykkelige festdag efter en lang tid med glæde og spænding. Først glæde og spænding i forbindelse med graviditeten og dernæst glæde og spænding i forbindelse med barnets ankomst til verden. Allerede før fødslen har tankerne formentlig kredset om barnedåben. Uanset hvilket køn barnet har, så har I måske gjort jer nogle tanker om, hvordan I ønsker at fejre dåbsdagen. En barnedåb er en helt speciel og særlig dag, og det er en dag, som I vil huske og tænke tilbage på i mange år. Endvidere er det formentlig en dag, som I vil fortælle om til den lille ny, når denne bliver ældre. Derfor skal der også træffes en masse forskellige beslutninger i forbindelse med barnedåben. Beslutninger om hvor festen skal holdes, hvem der skal inviteres samt hvad der skal serveres af mad til festen og om hvorvidt I kan sikre jer, at der vil være mad nok til alle og noget for enhver smag.

Grundet de mange beslutninger og den travle proces op til barnedåben og festen, så kan det være en fordel at bestille maden til festen udefra. I den forbindelse kan et cateringfirma som dette anbefales. Firmaet har mange års erfaring med planlægning, forberedelse og sammensætning af mad til store begivenheder som konfirmationer, jubilæum, fødselsdage og barnedåb. I kan derfor trygt overlade ansvaret til dem. Udover at det letter arbejdet i forbindelse med planlægning og afholdelse af festen, så frigiver det også noget ekstra tid og overskud til eventuelt at planlægge nogle små, fine detaljer, som gør festen så særlig og speciel, som I ønsker den skal være. Det kan være små detaljer i forbindelse med bordplanen eller at I selv ønsker at lave dåbskagen. Det kan også være selve pyntningen, som I gør noget ekstra ud af. Ved at bestille maden ude fra kan I altså give festen det lille ekstra, som den har fortjent og kan bære.

Der findes ikke umiddelbart en traditionel ret eller valg af menu eller buffet når det kommer til dåbsfesten. Det er helt op til jer, hvordan I ønsker at sammensætte maden til festen. Der er stor forskel på, hvad de enkelte familier beslutter sig for at vælge af mad til barnedåben. I de fleste tilfælde består selskabet til en barnedåb af forældrenes familier/familie på begge sider, hvorfor gæsterne formentlig er en blanding af børn, unge, voksne og ældre. Det kan være, at I har et ønske om, at menuen eller buffeten matcher jeres selskab. Det krav kan dette cateringfirma opfylde. Her kan I vælge mellem forskellige muligheder som buffet med retter, som honningglaseret kalkun, oksesteg med husets krydderi, indbagt svinemørbrad med krydderost, flødekartofler, kartofler vendt i balsamicodressing og meget mere. Derudover er der mulighed for at vælge en lækker luksusbrunch med anretninger som timianbagt tomat, små ristede kartofler, let røget skinkepølse, hjemmelavet leverpostej, amerikanske pandekager med sirup og meget mere.

Ydermere er der mulighed for at få maden leveret direkte til døren, så I heller ikke skal tænke på at transportere maden til og fra lokalet. Ud over at tilbyde forberedelse og levering, så er der også mulighed for at ringe før I bestiller, hvor I kan få råd og vejledning før I tager den endelige beslutning. De mange år i branchen gør, at cateringfirmaet har leveret mad til mange arrangementer og især barnedåb, hvorfor de er eksperter i forhold til sammensætning, mængde af mad samt kvalitet og et stort udvalg. På den måde kan I sikre jer, at der vil være noget for enhver smag og at ingen vil gå sultne hjem fra barnedåben.

Be the first to comment

Kommenter indlægget

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*